Vorige Start Volgende

Te Koop
 

 

De stoeterij Frá Skjalaritara draaide volledig op Marjo en is groot geworden door haar visie, wilskracht, doorzettingsvermogen en haar passie voor fokken. Door het tragische verlies van Marjo, heeft de familie zich helaas genoodzaakt gezien om de paarden te verkopen.  Simon hield van de Marjo die zo van haar paarden hield, maar is niet in staat de dieren de zorg te geven die Marjo ze gaf en kan en wil het fokprogramma niet op dezelfde voet doorzetten. Daarom is voor de paarden een goed thuis gezocht en hopen dat er in de toekomst nog IJslanders zullen rondlopen waarin we Marjo' s ideeën qua fokkerij weerspiegeld zien.

Alle verkooppaarden van Frá Skjalaritara hebben inmiddels een nieuwe baas gevonden!

Mýsla en Frelsi frá Skjalaritara blijven 'in de familie'.
 

Voor Fra Therra bieden wij aan:

Te koop:

Voor Frá Ţćgilegum Hestum bieden wij aan:

Verkocht:
Mánadís frá Ţćgilegum Hestum NL2008200097

 


Betekenis: Maangodin
Geboren: 18 juni 2008
Kleur: Donkerbruin bont met kol
m: Andvaka frá Veruleiki
v: Gísli frá Skjalaritara
Gangen: 5-ganger
Eczeem: Nee
Plaats: Islandpferdehof Niederrhein te Rheurdt Duitsland

Veel tölt!

Vriendelijk coöperatief karakter, beeldschoon paard met hele lange manen! Manadis is in het najaar van 2012 voorzichtig ingereden en heeft de maanden december, januari en februari kunnen genieten van een welverdiende vakantie! In maart is de opleiding hervat en Mánadis is inmiddels goed in en doorgereden. Super verkeersmak en goed stabiel. Mánadis biedt naast stap, draf en galop ook tölt aan in langzaam en snel tempo. Ze is een 5-ganger met goed gescheiden gangen. Uiterst comfortabele tölter. Door persoonlijke omstandigheden is Mánadis met Mattes en Kerstin meegegaan naar hun Islandpferdehof Niederrhein te Rheurdt, Duitsland. Mattes en Kerstin zijn uiterst bekwame instructeurs en trainers die een paard trainen met respect voor het paard, rust en belonen.

Verkocht!

Verkocht

Romeo frá Ţćgilegum Hestum 15-5-2012

M: Manadis frá Ţćgilegum Hestum

V: Demantur frá Sauđarkróki

Romeo, zoon van de hier boven genoemde Mánadis en de knappe Demantur f'rá Sauđarkróki van Lexkesveer was in het begin een schuchter veulen. Veel tölt, ook draf. Hij is nu aanhankelijk, niet opdringerig maar wel nieuwsgierig en laat zich niet snel van de wijs brengen. Een leuke knul.  Romeo woont in het NSIJP begrazingsgebied de Lokker bij Sprundel waar hij tot zijn derde (en misschien zelfs 4de levensjaar) kan blijven. In het begrazingsgebied de Lokker is het overigens ook mogelijk om een hengst 'staand' te laten castreren in het najaar voor hij weer naar huis gaat!

Verkocht

 

Categorieën

Prijs categorie A tot € 2.000,00

Prijs categorie B van € 2.000,00 tot € 3.000,00

Prijs categorie C van € 3.000,00 tot € 4.500,00

Prijs categorie D tot € 6.000,00

Prijs categorie E vanaf € 6.000,00

Voor meer informatie betreffende de genoemde verkooppaarden kunt u contact opnemen met Wieke via de email:

 

Of telefonisch: 06 18 48 02 58